DEWEERGAVE

Sinds 1989

  • Muziek is een uitdaging

    Het is een uitdaging om jezelf daarin te ontwikkelen, je vaardigheden te vergroten en te ontdekken: ‘ik wist niet dat ik het in me had’ en daarvan te genieten, het liefst ‘spelenderwijs’.
  • Muziek is veelzijdig

    Muziek heeft diverse stijlen. Binnen die stijlen zijn er ook nog eens tal van variaties mogelijk. Kortom voor elk wat wils.
  • Muziek is fascinerend

    Muziek is fascinerend en heeft grotere invloed op ons dan we wellicht beseffen. Het zelf bezig zijn met muziek maken is een ‘vak apart’, dat eigenlijk door iedereen beoefend kan worden.

instrumenten

 Muzieklessen in Barneveld

Muziek maken geeft plezier en ontspanning.

Sinds 1989 geven wij in Barneveld muzieklessen op verschillende instrumenten aan beginners en gevorderden, aan kinderen, tieners en volwassenen, individueel of in groepen.

We geven onder andere pianoles, orgelles, gitaarles, drumles en zangles.

deweergave pianoles barneveld

De lessen zijn afgestemd op iedere leerling, die daarbij ons uitgangspunt is. We hebben dus geen ‘standaardpakket’, maar op maat gesneden lessen. Het spreekt vanzelf, dat dit in de individuele muziekles meer toegespitst is op de persoon dan in de groepslessen, maar ook in de groepslessen zijn de deelnemers en hun wensen/ mogelijkheden uitgangspunt voor onze benadering.

Muziektheorie in Barneveld

Ook is het bij ons mogelijk om lessen in de muziektheorie te volgen, om te leren arrangeren of componeren, of zich voor te bereiden op een toelatingsexamen Conservatorium. Verschillende van onze leerlingen zijn (semi) professioneel bezig met muziek.

Bandcoaching in Barneveld

Bij Bandcoaching helpen we de muzikanten om samen te spelen en zich bewust te worden van hun plekje in de band. Als de instrumentalisten goed op elkaar afgestemd zijn klinkt de muziek veel beter.

Vleugel

Wij gebruiken in de lessen een schitterende 1.70 cm Mendelssohn vleugel.